Skansi Offshore ny kunde

Foto: Salssjef ettermarknad Åge Sandvik og prosjektleiar ettermarknad Marita Myrvågnes omkransar skipper Rune Christiansen og maskinsjef Jens Lydersen frå Saeborg/Skansi Offshore.

Foto: Salssjef ettermarknad Åge Sandvik og prosjektleiar ettermarknad Marita Myrvågnes omkransar skipper Rune Christiansen og maskinsjef Jens Lydersen frå Saeborg/Skansi Offshore.

Andre halvår starta godt med ny kunde. Det er offshorefartøyet Saeborg for Skansi Offshore frå Torshavn på Færøyane som har vore innom eit par vekers tid. – Vi har hatt eit godt opphald ved verftet, seier skipper Rune Christiansen og maskinsjef Jens Lydersen.

Skansi Offshore opererer fem PSV’ar basert på Havyard-design og der fire av desse er bygde ved Havyard-verftet i Leirvik i Sogn. Frå Havila si heimeside les vi at dei eig 50% av Skansi Offshore og at Per Sævik er styremedlem.